Zelfstandig Arbeidskundig Bedrijfsadviseur

 

Ampliado b.v. is een landelijk georiënteerde adviesorganisatie met een duidelijke visie op duurzame inzetbaarheid van mensen. Ampliado richt zich als programmamanager op een onderscheidende wijze op het inzetten van een structurele samenwerking binnen de keten duurzame inzetbaarheid.

 

Ampliado helpt haar opdrachtgevers door middel van een bedrijfsanalyse met vraagstukken op het gebied van duurzame inzetbaarheid en bedenkt integrale oplossingen die samen met de opdrachtgever worden gerealiseerd. Door te blijven meten, kunnen de effecten van interventies worden vertaald naar toegevoegde waarde voor de opdrachtgever en worden bijgestuurd waar nodig. Ampliado ondersteunt de opdrachtgever bij de implementatie van beleid, draagt vakkennis over, coacht en faciliteert met praktische tools.

 

Door een adequate bedrijfsanalyse, een plan van aanpak, inzet van professionals op de knelpunten, opleiding en coaching “on the job” zal het inzicht- en kennisniveau van werkgevers en haar werknemers versterkt worden. Ampliado vertaalt complexe problematiek rondom inzetbaarheid van werkenden naar praktische oplossingen met aantoonbaar resultaat voor alle belanghebbenden. Duurzame inzetbaarheid wordt bevorderd en kosten worden bespaard.

 

Ampliado is partner van de EVI Groep. Onder het motto “Vitaal met pensioen” zetten de bedrijven van de EVI Groep zich in om mensen bevlogen aan het werk te houden in een baan die bij hun past. De bedrijven in de EVI Groep dekken (onder het motto ‘alleen ga je sneller, samen kom je verder) de volledige reikwijdte af, van gezondheidsmanagement tot en met re-integratie.

 

Klanten van Ampliado kunnen verder rekenen op een uitgebreid landelijk netwerk en intensieve samenwerkingsverbanden met verschillende gekwalificeerde Nederlandse netwerkpartners. Netwerkpartners die allen, vanuit een vergelijkbare filosofie als Ampliado, erkende en bewezen kwalitatieve dienstverlening neerzetten. Hierdoor is Ampliado in staat om zeer uiteenlopende diensten te organiseren. Voorbeelden hiervan zijn onder andere:

Programmamanagement duurzame inzetbaarheid, HR-advisering, arbeidsrechtelijke ondersteuning, vitaliteitscoaching en gezondheidsmanagement, tooling (o.a. Werkvermogenscan, DIX, WAI, verzuimscan, bedrijfsscan), risico- en preventie advisering (RI&E, PMO, Pago), Arbo- en verzuimmanagement (Wvp, Ziektewet, WIA), inzet bedrijfsartsen, arbeidsmedische consultants en arbeidsdeskundigen, re-integratie & claim management, opleiding & training, interim-management, providermanagement, ICT-systemen (HR & verzuim) alsmede ondersteuning op het gebied van veiligheid, kwaliteit & milieu.

 

Voor het uitvoeren van de analyses, het opstellen van het plan van aanpak en het uitwerken van (integrale) oplossingen zoekt Ampliado Arbeidskundig Bedrijfsadviseurs.

 

Waarom zijn we op zoek naar jou?

Binnen ons bestaande netwerk van ca. 3.000 klanten in Nederland, welke actief zijn in uiteenlopende branches en sectoren, zien we een sterk toenemende behoefte en vraag naar advies en ondersteuning op het gebied van duurzaam inzetbaarheidsvraagstukken. Omdat wij belang hechten aan professionele en bewezen werkwijzen en in het belang van onze klanten streven naar perfectie, zoeken we ervaren ondernemende zelfstandige Arbeidskundig Bedrijfsadviseurs die graag onderdeel willen uitmaken van onze organisatie en waarde kunnen toevoegen aan ons netwerk.

 

Profiel

Je bent oprecht geïnteresseerd in wat er speelt binnen het bedrijf van de klant (van klein MKB tot groot zakelijke werkgever). Je bent voor de (potentiële) klantrelatie een gesprekspartner op niveau. Door goed te luisteren en vervolgens te analyseren, weet je waar de klantbehoefte ligt. Verzuim verlagen, wendbaarheid verhogen en competenties versterken zijn je speerpunten. Je weet het samenspel tussen netwerkpartners binnen de EVI Groep strategisch in te zetten. Je bent een “bruggenbouwer” tussen verschillende disciplines. Je bent gedreven, resultaatgericht, markt- en klantgericht en beschikt over commerciële vaardigheden. Voor de klant ben je betrouwbaar en betrokken, eerlijk en oprecht.

 

Functie-inhoud

De Arbeidskundig Bedrijfsadviseur is adviseur voor organisaties op het snijvlak van mens, werk en organisatie. Je werkt in een omgeving van netwerkpartners op het terrein van duurzame inzetbaarheid en pakt hierin een proactieve rol. Je bent verantwoordelijk voor het realiseren van inhoudelijke kwaliteit en effectiviteit op jouw werkgebied. Je draagt actief bij aan de realisatie van de lange termijnvisie van zowel Ampliado als haar klanten. Daarbij heb je interventies tot je beschikking die je zowel op medewerkersniveau, teamniveau als organisatieniveau kunt inzetten. Het resultaat is dat de inzetbaarheid van medewerkers verhoogd wordt, met als gevolg een toename van de productiviteit en/of afname van kosten voor de organisatie.

 

De Arbeidskundig Bedrijfsadviseur:

 • Weet te allen tijde de klantrelatie en behoefte centraal te stellen. Je denkt hierbij altijd in duurzame oplossingen, mogelijkheden en resultaat.
 • Maakt vanuit de strategie van de organisatie een analyse die leidt tot een integraal beleid duurzame inzetbaarheid.
 • Maakt inzichtelijk welke interventies noodzakelijk zijn op korte en op lange termijn om duurzame inzetbaarheid te realiseren.
 • Adviseert organisaties onder andere over het verlagen van het (psychisch) verzuim, het versterken van bevlogenheid en verbeteren van de duurzame inzetbaarheid.
 • Geeft workshops en trainingen op bovenstaande gebieden.
 • Is een netwerker; je verbindt alle netwerkpartners, klanten en producten met elkaar.
 • Speelt vanuit de klantbehoefte en marktontwikkelingen strategisch in op kansen en staat aan de basis van de ontwikkeling van nieuwe producten;
 • Is verantwoordelijk voor het opbouwen en onderhouden van klantrelaties. Door ‘raadgevend te verkopen’ leiden jouw adviezen tot nieuwe klanten en vollere bestaande klanten.

 

Functie-eisen

 • Je hebt een afgeronde opleiding als arbeidsdeskundige, register case- en caremanager, register sociaal bedrijfskundig adviseur, register adviseur duurzame inzetbaarheid, arbeids- en organisatieadviseur/-psycholoog, Human Resource opleiding met specialisatie duurzame inzetbaarheid of gelijkwaardige opleidingen.
 • Je hebt relevante werkervaring (minimaal 5 jaar) binnen het speelveld rondom duurzame inzetbaarheid en houd je bezig met gezondheidsmanagement, ziekteverzuim, verzuimreductie, kennismanagement en mobiliteitsvraagstukken.
 • Je vakkennis is up-to-date.
 • Je ben minimaal 2-5 dagen per week beschikbaar en hebt de beschikking over eigen vervoer.
 • Je bent een netwerker en verbinder, je communiceert eenvoudig op alle niveaus binnen een organisatie.
 • Je bent goed analytisch en hebt een conceptueel denkvermogen om een proactieve gesprekspartner te zijn op strategisch niveau.
 • Je kunt goed schakelen en werken op strategisch, tactisch en operationeel niveau.
 • Programma- en projectmanagementvaardigheden.
 • Je bent een raadgevend verkoper; je luistert, signaleert, bouwt een relatie met de klant op en adviseert in oplossingen.
 • Je krijgt energie van het behalen van resultaten. Hierbij heb je voortdurend oog voor vernieuwing en verbetering.
 • Je bent een betrokken teamspeler; je maakt gebruik van de talenten van je ‘collega’s’, om zo samen de gestelde doelen te realiseren.
 • Je bent een echte doorzetter met een gezond relativeringsvermogen.
 • Je herkent je in onze kernwaarden; inzicht geven, verbindend, helpend, toegang bieden en vooruitstrevend.

Samenwerkingsvoorwaarden

Wij bieden een klimaat waar werkplezier, partnerschap, persoonlijke- en vakinhoudelijke ontwikkeling en verantwoordelijkheid krijgen en nemen centraal staan. Hiernaast bieden wij een marktconforme vergoeding.

Informatie

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Carmen Schrader per e-mail: carmen.schrader@ampliado.nl of telefoon: 06-81678652.

Vacatures

Contact

Papland 4a

4206 CL Gorinchem

Tel: 085 - 130 25 94

Email: info@ampliado.nl

Internet: www.ampliado.nl

Copyright 2020 | EVI Groep

Copyright 2020 | EVI Groep